måndag 30 november 2009

söndag 29 november 2009

torsdag 26 november 2009

onsdag 25 november 2009

Hissmusik

Försöker försöker skriva men Pret´s hetsiga hissmusik förstör min skrivförmåga.
Så, sitter nu stum på Pret och äter min ologiska frukost, yoghurt, avokadosallad och svartkaffe.
Tänker på gamla goda tider då frukost var gratis, då frukost blev tristess och glädjs av att tristessen i att varje morgon veta att man ska ha frukost, man har frukost i köket väntandes, den tristessen är totalt bortblåst. Sådan lycka det kommer att bli att komma hem och äta frukost. Ja, varje morgon.

Snart vankas... man skulle kunna förvänta sig mig skriva jul men nej Umeå skriver jag med stort U.
Den tionde kommer jag hem, den tolfte kommer moa hem, den 15/16 far jag till sthlm, den 15 kommer max till sthlm, den nittonde kommer mor, far och hannah till sthlm och den tjugonde far Moström´s till Costa Rica.

Ja låt oss hoppa tillbaka ett par dar, Umeå. Mitt älskade Umeå där jag har gröna villan, TDAJ, min pudel, min stad, mor och far, frukost, sjukvård, vänner(notera vänner kommer efter frukost och sjukvård, men vad ska jag ta mig till, klarat mig utan vänner i många år, jag är en inte allt för kry men hungrig varelse) Umeå luft, mer vänner och festligheter. Mitt Umeå snart håller jag din hand!

Sen sthlm där en syster och en bror väntar ivrigt på lillesyster A. Gulligt.
Där fler vänner vankas, likaså familj, ingen luft, dock frukostar att glädjas åt, Maximilian vankas den 15=missförstånd, språksvårigheter, presentationer, köldchocker efter köldchocker, turistande och annat skönt. Ordentlig familjeintroduktion med julbord.

Sen Costa Rica och här blir det blankt, för jag vet inte riktigt vad som väntas, jag ser framför mig tarsier, chimpanser och regnskog. Surfning, hästridning och volley boll. Äh fyfan, såhär då.
Burade skelande apor, man klädd som svettigchimpans och två palmer. Blonderade pojkar som man inte är fullt säker på om dom gör sig rätt som surfare eller "Tom on Bo(ard)" filminspelning, jag ser framför mig en fin ridtur sittandes på en hästrygg i bikinitrosor, litt oskönt, man kan inte riktigt koppla bort sina skumpande lår och lätt ovårdade buske... Volley boll, vad finns det att dissa med volley boll, ja, kanske alla osköna spelare, hela gamet att hitta ett gäng som spelar, sitta vid sidan, le, för att sedan bli inbjuden till att spela. MM!

Sen New York. Det kommer att vara stressigt. Ja.

Sen London den 7 jan, hem till Max födelsedag, ska hets slänga ihop 7 sorters kakor och blåsa ballonger.
Puh.


/A

söndag 22 november 2009

fredag 20 november 2009

like/dislike

Och nu borjar det mer likna en fotoblogg, like/dislike?
Det ar jobbigt med foto, svart att fa bekraftelse, jag ar en av alla bekraftelsehoror har i varlden.
Sa mer karlek och mer uppmarksamhet.

/A

etc



kry






















































måndag 16 november 2009

lyssna

Snart kommer bildligt bevis pa vad jag har haft for mig pa den sista tiden. Sjukhus, rumpor, london, betty, gaga och liknande. Att se fram emot.

Om ett par minuter ska kackiga barquinnan Nanny.A ramla nerfor trappan till puben och polera glas, sexiga moves till ale'n som ska pumpas, limen ska klyvas, isen krossas och den kvinnliga coctail filmen ska spelas in. Amanda gor sitt jobb pa puben.
Dagen outfit: svartpike, beige scarf lindad runt haret, svarta tights. Ja det blir en visa rumpan/forklade. Ja ni hade velat se mig.

Nu blir det jobb.
Det far spelas hot chip.
Jag ar hog.
Hoppas ni mar bra.

ps. det blir sverige, bade sthlm och umea. ds.

/A

lördag 14 november 2009

torsdag 12 november 2009

Och vi funderar pa att adoptera na

Hej.
Jag ar misserabel i Englad, OCH kanner att det ar inte mycket att gora at.
Moby ar mitt humor just nu, planerar en miike snow tripp efter ett par latar for att inte tappa hela dagen i denna psykos jag kanner komma i gang, hungrandes efter hemmalagad mat, nybakade jesusskapelser, tvillingar, svenska villor, hjartekompisar som ar sa utspridda att jag blir snurrig, en far en mor, min pudel, min kara pudel och overost valkand karlek.

Jag har min kuk och ett systerband har i England, det ar mitt att falla tillbaka pa. Men ibland, ibland sa racker ingenting. Men just nu skulle jag nog vara ratt glad over att fa folja med e&j till Umea mitt Umea.

liljor och duvor, nu gar jag till soho med min man och koper frukost.

/A(X)

lördag 7 november 2009

Och mina vanner

Och jag saknar mina vanner.
Och jag saknar mina vanner.

måndag 2 november 2009

hon

Veckans present#6

Att få komma tillbaka till London utan att sätta mig i lägenhet 17 glouchester pl 89.
Så enkel var denna present, men har aldrig varit så tacksam för min 0:- present.
Alltid något.
Denna gången definitivt något av värde.

Min kärlek

Den optimala kärleksförklaringen just nu. Jag har börjat känna av något nytt som är både provocerande och nyfunnet, en luv som får mig att tappa fästet en aning



Sen en aning provocerande inlägg, jag tycker om att mön är handikappad i sitt bloggande och inte får yttra sin kärlek, yppa ett icke sarkastiskt inlägg om något så viktigt som amanda. Men fuck you, det får jag och jag gör´t


Tack mary för bilderna, det var en bra observation